Huzur Dolu Bir Hafta Sonu Kaçamağı İçin 5 Sapanca Bungalov Evler:

Sapanca bungalov son zamanların en çok tercih edilen tatil destinasyonları arasında yer alıyor. Sakarya’nın bir ilçesi olan Sapanca; harika doğası, gezilecek yerleri ve 16 km uzunluğuna sahip gölü ile yerli ve yabancı turistler için bir cazibe merkezi olmuş durumda. Sapanca’nın son yıllarda bu denli popülerleşmesinde Koronavirüs pandemisinin de etkisi oldu diyebiliriz! Zira insanların izole bir tatil yapma istekleri burayı vazgeçilmez bir hale getirdi.

Sapanca’nın en çok merak edilen unsurlarından biri de elbette ki bungalov evleri.

Jakuzuli Bungalovlar, Isıtmalı Havuzlu Bungalovlar, Göl Manzaralı Bungalovlar gibi Sapanca’da çok çeşitli ve isteklerinize karşılık verebilecek bungalovlar bulunuyor.

Otel konforunda imkanlar sunan bu bungalov evlerde konakladığınızda şehir hayatının gürültüsünden uzaklaşmanın keyfine varacaksınız. Ayrıca bungalov evler dışında; Glamping, Dağ Evi, Tiny House, Villa gibi farklı konaklama seçenekleri de bulunuyor. İsteğiniz doğrultusunda bu konaklama seçeneklerini de tercih ederek, Sapanca’da güzel bir vakit geçirebilirsiniz!


1- Sapanca Moment Bungalov

Evimiz tamamen ahşap olarak tasarlanmıştır. Geniş bir bahçe içerisinde konumlandırılmıştır. Loft katta 1 adet çift kişilik, alt katta ise oturma grubu bulunuyor. Sapancanın eşşiz doğa manzarasını iliklerinize kadar hissedeceğiniz bir mekan.

Standart Bungalov (3 kişi konaklama kapasiteli) ve Moment İkiz Bungalov (6 kişi konaklama kapasiteli) şeklinde 2 tip konaklama seçeneği mevcuttur. Bahçesinde oturma köşesi, havuz ve barbekü alanları mevcuttur.

Tesisin web sitesi için tıklayınız ..

Adres:

2- Sapanca Nature House

Sapanca Nature House Sapanca’nın Yanık mevkiinde bulunmaktadır. Tesiste toplamda 8 adet havuzlu, jakuzili, şömineli bungalov mevcuttur. 6 adet 1+1, 1 adet 2+1 ve 1 adet 3+1 bungalov mevcuttur. Resepsiyon ve 7/24 güvenlik mevcuttur.

Oturma grubu, Klima ve doğalgaz mevcut. Bahçesinde oturma köşesi, havuz, jakuzi bulunuyor. Ayrıca barbekü ve mangal için şömine misafirleri için kullanıma hazır.

Tesisin web sitesi için tıklayınız..

Adres;

3- Mola Sapanca Bungalov

Müstakil bahçe içersinde konumlandırılmış özel ve korunaklı havuzu bulunan bungalov da doğa ile baş başa tatil keyfi sizlerle.

Yeme içme sizlere aittir. (Opsiyonel ücret karşılığında serpme kahvaltı catering firması üzerinden sipariş verilir.)

Tesis 7/24 kamera sistemi ile izlenmektedir. Size özel ve korunaklıdır.

Tesis içerisinde misafirlere özel otopark mevcuttur. Sadece evli çift ve kız arkadaş gruplarına verilmektedir.

Bahçede havuz mevcuttur. Aynı zamanda akşamları oturma köşesine geçip ateş çukurunda keyiflenebilir, barbekü yapabilirsiniz.

Tesisin web sitesi için tıklayınız..

Adres:

Kaçırmış Olabilirsiniz

Leave a Comment