Reklam İzleyerek Para Kazandıran Siteler 2023

Herkesin bildiği gibi bir blog ya da web sitelerinde en çok işe yarayan ögelerden birisi de reklam olarak karşımıza çıkmak ile birlikte reklam izleyerek para kazandıran sitelerin de mevcut olduğu belirtilmektedir. Aslında bakıldığında günümüzde ek gelir elde etme yöntemleri arasında reklam izleyerek para kazanmak da sayılabilmektedir.
Çeşitli firma ya da sektörler aracılığı ile sizler de reklam izleyerek, herhangi bir ofise gitme durumu altında kalmadan evden rahat bir şekilde para kazanabilirsiniz. Peki bu reklam izleyerek para kazanma işleyişi tam olarak nasıl gerçekleşmektedir? Sizler de bu sorunun cevabını merak ediyorsanız, konu ile ilgili bilgilere yazımızdan erişebilirsiniz.
Reklam İzleyerek Para Kazanma Yöntemleri ve İşleyişi
Aslında bakıldığında siteler içerisinde farklı uzunluklara sahip olan reklamların olduğu karşımıza çıkmaktadır. Söz konusu bu reklamların sahip olduğu uzunluk ya da başka bir deyiş ile süre miktarı da kazanılan para üzerinde etkili olmaktadır. Buna göre bakıldığında reklam izleyerek para kazanmak için yapılacak olan ilk şey belirli birtakım sitelere üye olmak gerekmektedir. Peki reklam izleyerek para kazanma siteleri nelerdir?

Swagbucks

Araştırılan konu bazında bakıldığında birçok reklam izleyerek para kazanma sitesinin mevcut olduğu karşımıza çıkmaktadır. Söz konusu bu sitelerden ilkine örnek olarak Swagbuck verilebilmektedir. Aslında bakıldığında söz konusu bu site reklam izleyerek para kazanmak için en popüler olan site olarak karşımıza çıkmaktadır.
Yukarıda da değinildiği gibi site içerisine giriş yaparak ve üyelik oluşturarak sizler de bu site aracılığı ile para kazanabilmektesiniz. İlk üyelik oluştuğunda yaklaşık olarak beş dolar kazandıran ve daha sonradan reklam izleyerek para kazandıran bu sitede sizler de ek gelir elde edebilir ve evden rahat bir şekilde para kazanabilirsiniz.

Buraya tıklayarak üye olabilirsiniz

Inboxdollars

Reklam izleme karşılığında ek gelir elde etme yöntemlerinden bir diğeri de Inboxdollar internet sitesi olarak belirtilmektedir. Söz konusu bu site de reklam izlemek ve bunun sonucunda para kazanmak için bir diğer popüler olan site olarak karşımıza çıkmaktadır.
Söz konusu bu site üzerinden para kazanmak için çok teferruatlı bir alt yapıya sahip olmanız gerekmemektedir. Sadece sahip olunan bir akıllı telefon ya da bilgisayar söz konusu mesleği icra edebilmek için oldukça yeterli görülmektedir. Buna ek olarak internet ortamının olmasının da gerektiği karşımıza çıkmaktadır.

PrizeRebel

Yaklaşık olarak 2007 yılından beri hizmet veren PrizeRebel internet sitesi de reklam izleyerek para kazandıran siteler arasında oldukça köklü olarak karşımıza çıkmaktadır. Aslında bakıldığında açıldığından günümüze kadar toplamda 22 milyon dolarlık bir ödeme gerçekleştiren bu sitenin oldukça iyi bir ek gelir kaynağı olduğu belirtilmektedir.
Tam olarak on saniyeden de az olan reklamların izlenmesi ile birlikte her reklam başına yaklaşık olarak on sent ödeyen söz konusu bu site, evden çalışabilme yöntemleri arasında bir numara olarak görülmektedir. Küçük miktarlar ile kazanılmaya başlanan bu para miktarının ay sonunda oldukça büyük rakamlara kadar ulaştığı da bilinmektedir.

MyPoints

Diğer internet sitelerine karşı kıyaslama yapıldığında diğer sitelerden daha az miktarda ödeme yaptığı bilinen MyPoinst internet sitesi ile de reklam izleyerek para kazanmanın mümkün olduğu internet siteleri arasında olduğu görülmektedir. İzlenilen videoların puan karşılığı olduğu bilinen söz konusu bu internet sitesi ile birlikte, reklamların aynı zamanda arka plan içerisinde de çalıştırılabildiği karşımıza çıkmaktadır.
Aslında bakıldığında bu bir avantaj olarak görülebilmektedir. Arka planda oynatımı sağlanan bu reklamların açılımı ile birlikte sizler de başka işlerinizi de halledebilir ve buna ek olarak da ek gelir elde edebilirsiniz. Yaklaşık olarak beş doların 700 puana tekabül ettiği bilinen söz konusu bu internet sitesinin de belirli bir miktarda maddi gelir sağladığı karşımıza çıkmaktadır.

Burayı tıklayarak üye olabilirsiniz

Zoombucks

Reklam izleyerek para kazanmak denildiğinde akla ilk gelen internet siteleri arasında tabi ki de Zoombucks olarak karşımıza çıkmaktadır. Görevlerin tamamlanmasına bağlı olarak da para kazanılabilen söz konusu bu sitenin aslında bakıldığında her reklam için yaklaşık olarak bir ya da iki sent kazandırdığı karşımıza çıkmaktadır.
Genel itibari ile kullanıcı yorumları baz alındığında söz konusu bu site aracılığı ile bireylerin bir gün içerisinde yaklaşık olarak on ile yirmi dolar kazandığı görülmektedir. Her türlü video ya da bir diğer adı ile reklam içeriğine sahip olan bu internet sitesinin aynı zamanda video kanalları da içerdiği görülmektedir.
Toplamda en az olarak belirlenen miktarın üç dolar olduğu ve söz konusu bu miktarın kazanılması ile birlikte çekilebileceği belirtilen bu internet sitesinin de bireyler için iyi bir ek gelir kaynağı olduğu bilinmektedir.

GrabPoints

İçerisinde bulunan farklı ve oldukça çeşitli video ve reklam içerikleri ile reklam izleyerek para kazandıran siteler arasında yer alan bir diğer site de GrabPoints olarak karşımıza çıkmaktadır. Aslında bakıldığında söz konusu bu site de bu alan içerisinde oldukça saygınlığı olan ve buna ek olarak da ünlü olan bir platform olarak belirtilmektedir.
Arka plan içerisinde de reklam izleme seçeneği bulunan söz konusu bu internet sitesi aracılığı ile sizler de hem para kazanabilmekte hem de günlük işlerinizi herhangi bir ofise gitme durumu altında kalmadan kolay bir şekilde gerçekleştirebilmektesiniz.
Günlük olarak hemen hemen bir saatin ayrılması durumunda aylık elli dolar kadar kazanabileceğiniz bu GrabPoins internet sitesi reklam izleyerek para kazandıran siteler arasında ilk sıralarda yer almaktadır. Bu bilgilere ek olarak diğer sitelerde olduğu gibi en düşük para çekme miktarının üç dolar olduğu belirtilmektedir.

Chat CPT nedir ? Yapay zeka modelleri ne işe yarar öğrenmek için Tıklayınız..

Kaçırmış Olabilirsiniz

Leave a Comment